Jesenski međunarodni bjelovarski sajam 2018.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam 2018.

Tvrtka Verifal j.d.o.o. sudjelovala je na Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu –  tradicionalnoj manifestaciji održanoj na sajamskom prostoru u Gudovcu od 7. do 9. rujna 2018. godine. Uz sve suvremene oblike poslovnog komuniciranja, sajmovi su i dalje važni i izlagačima i klijentima jer su mjesto prezentacije i izravne komunikacije. Svoje proizvode i usluge u gospodarskom dijelu sajma predstavilo je nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i petnaestak stranih država, a sajam je u tri dana obišlo četrdeset tisuća posjetitelja.

Od ove godine, Bjelovarski sajam je uveo u sklopu Jesenskog sajma dvije nove sajamske manifestacije: HOROP – sajam opreme za hortikulturu i GRO-KO – sajam građevinske i komunalne opreme, čime je znatno obogaćena ponuda proizvoda i usluga.

Izlažući dio svoje ponude komunalnih i poljoprivrednih strojeva i alata te prezentirajući usluge uređenja okoliša, djelatnici tvrtke Verifal su u komunikaciji s kupcima i ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmijenili vrijedna poslovna iskustva i informacije.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Description
Usporedi